Spring naar content

Wie is de Kurriebaas?

De Kurriebaas is een idee van Bas Heijmans, die zich jarenlang heeft verdiept in de lekkerste oosterse gerechten. Een hobby die steeds serieuzer werd. Bas kookte voor vrienden, voor vrienden van vrienden en draaide in diverse keukens mee, van culinair restaurant tot eetcafé.

Ergens onderweg rijpte het recept van een eigen Kurrie. En het concept van een eigen Kurriezaak. Bij de KurrieBaas zijn we trots op onze originele recepten en verse producten. Hier en daar voegen we een lokaal tintje toe, met herkenbare groenten van eigen bodem.

Heel Breda aan de Kurrie, dat is ons doel. Met soms verrassende combinaties komt iedereen aan zijn trekken. Een Kurrie stamppot? Een Kurrie proeverij? Waarom niet? De Kurriebaas wordt kult, let maar op.

Don’t worry, eat Kurrie!

We do it our way

Wij zijn open van wo t/m za (alvast bestellen kan heel de week)

Bekijk het menu

Bel je keuze door (Whatsapp mag ook)

Afhalen

Opwarmen, smakelijk eten!

Heel Breda aan de Kurrie.

Goed eten staat voorop, maar gezelligheid en het leveren van een sociale bijdrage is bijna net zo belangrijk. Deze combinatie vinden we in de samenwerking met Bühne. Bühne is een ontwikkelmaatschappij, met een missie. Samen willen wij de wereld een stukje mooier maker door creatief talent een podium te geven. Zij kunnen zich ontwikkelen, terwijl het publiek de kans krijgt om te genieten van die vernieuwende makers – op muzikaal, artistiek en culinair gebied.

We zijn dus een podium voor creatief talent in het centrum van Breda, waar je kunt genieten van artistiek, muzikaal en culinair vertier.

× Geef je bestelling door of bel