Spring naar content

⏱ Wij zijn open van wo t/m za (bestellen kan heel de week) 🌶

Wie is de Kurriebaas?

De Kurriebaas is een idee van Bas Heijmans, die zich jarenlang heeft verdiept in de lekkerste oosterse gerechten. Een hobby die steeds serieuzer werd. Bas kookte voor vrienden, voor vrienden van vrienden en draaide in diverse keukens mee, van culinair restaurant tot eetcafé.

Ergens onderweg rijpte het recept van een eigen Kurrie. En het concept van een eigen Kurriezaak. Bij de KurrieBaas zijn we trots op onze originele recepten en verse producten. Hier en daar voegen we een lokaal tintje toe, met herkenbare groenten van eigen bodem.

Heel Breda aan de Kurrie, dat is ons doel. Met soms verrassende combinaties komt iedereen aan zijn trekken. Een Kurrie stamppot? Een Kurrie proeverij? Waarom niet? De Kurriebaas wordt kult, let maar op.

Don’t worry, eat Kurrie!

We do it our way

Wij zijn open van wo t/m za (alvast bestellen kan heel de week)

Kies je kurries in het menu

Bel je keuze door (Whatsapp mag ook)

Haal je maaltijd op (dag en tijd in overleg)

Opwarmen, smakelijk eten!

Heel Breda aan de Kurrie.

Goed eten staat voorop, maar gezelligheid is bijna net zo belangrijk. We starten een beetje onder de radar, vanuit eigen keuken maar onze ambitie is om zo snel mogelijk een locatie te betrekken in het mooie Breda, zodat je over een tijdje ook kunt blijven eten. Ben je meteen klaar.

× Geef je bestelling door of bel